mittnyalivsomlpare.blogg.se

Jag är en person som älskar att träna och har gjort en förändring i både kost och träning nu i vår. Sen ställde jag upp i blodomloppet trots att jag tyckte det var så tråkigt och springa. Men efter loppet fick jag mersmak så nu har jag börjat träna inför nästa års tävling. Mitt mål är att få en bättre tid.jag tränar ca 5-6 ggr i veckan och cyklar till jobbet 2 mil tur o retur. Förutom att träna gillar jag och umgås med familj och vänner. Pyssla så som scrap booking och göra halsband och armband och njuta av livet.

Söndag

Publicerad 2013-06-30 22:02:55 i Träning och hälsa,

Kväll . Haha 3e gången jag skriver nu , hoppas det fungerar denna gång. Idag har jag varit på långpromenad och sett på fins hus , där jag gärna skulle bo :). Sen har jag packat det sista inför resan som bär av om 2 dagar:). Ska träffa min reskompis imorgon och så ska jag köpa en nessecär , sen är jag redo att åka :). Efter resan kommer en av mina bästa vänner och hälsar på , så skoj :). Bara roligheter hela sommaren . Nu ska jag ta och sova . Ha en bra kväll

Basket

Publicerad 2013-06-29 17:15:26 i Träning och hälsa,

ser på basket em , damer och oj vad sugen jag blir på att sela. Jag har spelat basket i 10 år då jag var liten men då jag inte var någon stjärna sluta jag . Men ack så roligt det är och spela ,kanske jag får ge gymmets basket pass en chans till sen i sommar. Kanske får spela då jag far hem med någon kompis :). Nu ska jag se mer heja Sverige dem leder fast de har nyss börjat spela. Ska ta och pyssla lite med :)
Ha en bra Lördag

Lördag

Publicerad 2013-06-29 09:56:06 i Träning och hälsa,

Morgon och jag har njutit av ledigheten med sovmorgon och smoothie :). Nu funderar jag på om jag ska ta och pyssla eller ta en promenad. Ska iallafall ta upp resväskan så jag kan börja packa :). Tror det lutar åt en promenad nu på morgonen :). Ha en bra lördag

Semester

Publicerad 2013-06-28 22:06:47 i Träning och hälsa,

Jag har nu min allra första semester , detta firade jag med att köpa solglasögon och en träningstidning ich så fick man en bok om näringslära av Fredrik Paulin. Jag har varit fast i den ikv mellan springet i trappen till tvättstugan, så jag har inte ens öppna tidningen jag köpte ;). Imorgon och i helgen har jag inget planerat mer än packa inför London på tisdag och kanske tar en långpromenad med ljudbok. Jag är med i en buzzadorkampanj som får pröva storytel och kan lyssna på flera böcker . 
Nu ska jag snart gå och sova och läsa tidningen ;). Imorgon ska jag ha sovmorgon :) 

Träningsfri

Publicerad 2013-06-27 19:14:00 i Träning och hälsa,

Vecka har det blivit i veckan lr i måndags var jag ute och sprang men sen fick jag ngn förkylning lr nått . Det var då konstigt för igår var det mkt bättre, nu är jag bara trött. Imorgon är sista dagen innan semestern. Igår var jag på arter work, det var riktigt trevligt. Idag har jag jobbat och sen fixat för resan . Nu är det snart dags för resan :). I kväll har jag städat så man har fint då man får semester imorgon :). Nu ska jag slappa . Ha en bra kväll

Full

Publicerad 2013-06-24 17:18:19 i Träning och hälsa,

Fart var det idag . Sluta jobbet 3 cykla sen till stan fixa lite och handla . Sen hem och sen ut och sprang 5 km . Efter cykelturen (1mil) , så gick det inte så fort att springa men skönt var det . Mu ska jag äta och slapps och pyssla ikväll . Om 4 dagar fatta 4 dagars jobb sen har msn semester . Så underbart :). Nä nu blir det att fixa middag :) 

Bussfärd

Publicerad 2013-06-23 17:54:34 i Träning och hälsa,

Är på väg hem från föräldrarna , där jag firat midsommar och ätit gott och umgåtts med familjen . Nu är de ca 1h kvar av färden hem , vilket jag är glad över :). Då blir det gå och handla lite sen raka vägen hem .    
 
Har faktiskt sprungit en löptur hemma hos föräldrarna . Sprang i barndomsskogen och i krokarna där . Det blev en nostalgisk springtur , körde intervaller :). sen for jag och cykla med pappa och åt årets första glass . Blåbärsstrut laktosfri , att rekommendera . Den var god :). 
Imorgon blir det att jobba 5 dagar innan semester, 9 dagar innan jag och min kompis sticker till London .
 
I veckan är det fullt upp
 
Mån: löptur 
Tis: gym 
ons: vila , afterwork med jobbet :)
torsdag löptur med pt 
fredag : vila och tvätta
lördag : gym 
söndag : packa och fixa inför London :) 
måndag : slappa och njuta av semestern , samt packa 
tisdag : LONDON , här kommer jag :).
 
Hoppas ni haft en bra helg och får en fortsatt trevlig söndag 

Måndag ny start

Publicerad 2013-06-17 19:25:00 i Träning och hälsa,

Det blev ingen löpning idag. Räckte med att regnet öste ner då jag skulle cykla hem från jobbet, tur man hade regnbyxor :). Jag hann då hem innan shbam passet och det var ju tur då kläderna var sjöblöta . Hoppas det blir bättre väder imorgon. Det var ett härligt shbam pass i alla fall och en grym instruktör , det behövdes efter denna dag :). Imorgon blir det gymmet med en kompis på kvällen trevligt,trevligt. Ja vad har man mer gjort idag jobbat har jag gjort hela dagen lång :). Till middag blev det lax på saltbädd med färskpotatis. Det är sommar de :) Snart så åker man hem till föräldrarna och ska få äta massa gott :)
Nu ska jag fortsätta mitt pärlplattebyggande :)

Söndag

Publicerad 2013-06-16 18:15:17 i Träning och hälsa,

Idag har det varit en vilodag eller okej jag har ju cyklat till affären. Jag skulle bara handla lite grönsaker , hoppsan vart en hel del mer. Sen har jag funderat på en sak jag vill göra i framtiden som har med träning och göra. Jag är riktigt sugen ska fundera över sommaren och tänka hur jag vill göra :). 
 
Veckans träning blir i veckan 
Mån : Shbam därför det är en superbra instruktör och jag gillar verkligen passet. Egentligen skulle jag ut och springa men vädret är osäkert. Så då blir det dans, jag ska ju ändå cykla fram och tillbaka till jobbet ;)
 
Tis : Gym , hela kroppen med en kompis , alltid roligt med träningssällskap så får man peppa varandra .
 
Onsdag: Shbam igen som sagt var ännu en bra instruktör, så då gäller det att passa på.
 
Torsdag : Vilodag ,en bussresa hem till föräldrarna :)
 
Fredag : Får det bli en löptur i hemtrakterna, funderar på intervaller eller något :) 
 
Lördag :Långpromenad står på schemat :)
 
Söndag : Vilodag och en bussresa hem till mig .
 
Det är min träning för veckan :). Sen ska jag fixa mer inför min utlandsresa till London med en kompis. Det mesta är gjort men en del saker ska fixas. Det är full rulle hela veckorna för mig tills vi far . Men det är bara kul. 
 
Nu ska jag pyssla lite med pärlplattor faktiskt. Sen ska jag klippa och klistra lite och göra ett hemmapass utav det om jag kan :)
Ha en trevlig söndagkväll
 
 

Hej på er

Publicerad 2013-06-15 22:35:43 i Allmänt,

Jag startar denna blogg främst för att vänner långt bort ska kunna följa min resa till att bli en bättre löpare. jag gillar som sagt var och träna blir ca 5-6 pass veckan. Plus cykla till och från jobbet 1mil enkelväg. Jag ställde upp i årets blodomlopp, mest för en kul grej. Hade inte tränat mycket för jag gilla verkligen inte att springa. Men tro det lr ejjag fick mersmak och har nu varit ute på fler löprundor än innan blodomloppet. Mitt mål är att nästa vår springa på en bättre tid . Så nu har jag börjat min träning och jag ska klara det ! Som enperson sa  till mig"du kan mer än du tror " det har blivit lite av ett motto som följer mig i min träning, då det känns tungt så  tänker jag på det :). 
 
När jag inte tränar så gillar jag och vara med familj och vänner Pyssla så som scrap booking och göra armband och halsband. 
 
Jag hoppas attni vill följa mig på min resa / Ellen 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela