mittnyalivsomlpare.blogg.se

Jag är en person som älskar att träna och har gjort en förändring i både kost och träning nu i vår. Sen ställde jag upp i blodomloppet trots att jag tyckte det var så tråkigt och springa. Men efter loppet fick jag mersmak så nu har jag börjat träna inför nästa års tävling. Mitt mål är att få en bättre tid.jag tränar ca 5-6 ggr i veckan och cyklar till jobbet 2 mil tur o retur. Förutom att träna gillar jag och umgås med familj och vänner. Pyssla så som scrap booking och göra halsband och armband och njuta av livet.

Mot London

Publicerad 2013-07-02 06:10:48 i Träning och hälsa,

Ja nu är jag uppe har ätit och dna bara borsta tänderna och gå ut med soporna . Sen är  jag redo och ska bara vänta på skjuts till flyget :). Hur jag sovit ? , ja de lär ju vara då att jag Dover ett tag på flyget ;). Ganska coolt att ikv är vi i England , London så kul . Imorgon funderar vi nog på gå på vaxmuset , jag har då kameran nedpackad :).
Nä nu ska jaf fixa det sista och kolla packningen :). Ha det bra . 

Nu är det

Publicerad 2013-07-01 18:28:38 i Träning och hälsa,

Nära imorgon far jag mot London :). Nervös, resfeber lite det lär komma mer resfeber imorgon :). Nu slappar jag och ska rita litegrann . Sen då jag kommer hem från London ska jag fortsätta mitt springande. Fast får väl se allt promenerande i London som motion :). Det är de ju också på sätt och vis och ett sätt att ta sig fam. Idag har jag fixat det sista inför resan, samt packat det sista. Nu är jag redo dör att fara :). Nä nu ska jag fortsätta rita

Monday

Publicerad 2013-07-01 07:51:58 i Träning och hälsa,

Morning ich jag har nyss ätit frukost , mkt gott . Det blev 2 skivor rostat bröd med ist och paprika samt ett glas juice Brämhults Smak av hallon , så god är den :). Nu ska jag plocka undan lite och så innan jag ska cykla till stan och träffa min kompis :). Imorgon far vi !! Ha en trevlig dag :) 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela