mittnyalivsomlpare.blogg.se

Jag är en person som älskar att träna och har gjort en förändring i både kost och träning nu i vår. Sen ställde jag upp i blodomloppet trots att jag tyckte det var så tråkigt och springa. Men efter loppet fick jag mersmak så nu har jag börjat träna inför nästa års tävling. Mitt mål är att få en bättre tid.jag tränar ca 5-6 ggr i veckan och cyklar till jobbet 2 mil tur o retur. Förutom att träna gillar jag och umgås med familj och vänner. Pyssla så som scrap booking och göra halsband och armband och njuta av livet.

Årets sista

Publicerad 2013-12-31 13:22:00 i Träning och hälsa,

Dag är nog rubriken för många idag , så även för mig :). Nu är jag tillbaka efter frånvaro men har varit rätt mycket och göra för mig den här månaden . Men jag har nu under julen faktiskt varit ute och sprungit trots kyla och jag gillar det :). Kanske ska försöka mig på en årsresume om jag kommer ihåg allt ;). Januari Började nytt jobb spännande utmaningar väntade men ska snart byta jobb igen med nya utmaningar ;). Februari Minns knappt vad jag gjorde mer än jobbade hehe. Mars Var väl som februari April Min livsförändring började , jag gick med i gymmets kostutmaning och de var början på mitt nya liv och en av det bästa sakerna jag gjort för mig själv , tog också hjälp av en Pt vilket med var en bra idé :). Maj Jag sprang Blodomloppet och hade endast tränat för de 3 gånger varav endast en gång utomhus . Men fler kom det att bli under året och jag är nu en löpare som springer oftare än någonsin :). Juni En del varma sommardagar med besök på cafer och jobb . En massa mils cyklande till jobbet :) och mitt livs första semester :). Juli Den efterlängtade Londonresan med en av mina bästa vänner blev av , riktigt rolig vecka . Sen hemma väntade besök av en annan av mina bästa vänner och lata dagar hemma Augusti Jobbet och cyklandet började om sen minns jag inte så mycket mer . September En hel del hände och jag for på resa till Sthlm :) . Oktober Ja en hel del hände och jag började tänka och började hitta mig själv :). November Mörka dagar utan snö som jag längtade efter snö , som lyste med som frånvaro. December "Tro gott om andra , är en bra egenskap " är ngt jag kommer ta med mig in i det nya året även om de inte alltid behöver vara så. Träffade nya människor som jag inte skulle träffat annars . Gick på bio med en av de bästa . Fick nytt jobb det var den bästa julklappen jag fick av mig själv :) Det var mitt år 2013 det i överlag har det varit bra men alla ska vi väl nångång vara med pm motgångar , men jag har lärt mig en hel del av det och om mig själv :). Gott Nytt År , hoppas 2014 blir ett bra år för er , jag ska försöka göra de till mitt bästa år någonsin :)

"Friskt vågat,

Publicerad 2013-12-07 19:50:54 i Träning och hälsa,

Hälften vunnet" , heter de ju , ska fundera på de ett tag till men är grymt sugen prova på något som skulle vara en stor utmaning för mig, men skulle kunna bli riktigt roligt. Ja ska prata lite mer med nära och kära. Åh jag har varit frånvarande på sistone men har gjort en hel massa , full rulle må jag säga och snart är de jul. Det blir skönt vara ledig i jul och då ska jag ha sovmorgon . Träning har de blivit lite av på sistone, först förkyld sen ryggproblem. Men nu är det bättre så imorgon blir det och prova pilates., ska se nu vad gymmet har för pass i veckan :) Ha en bra kväll så återkommer jag

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela