mittnyalivsomlpare.blogg.se

Jag är en person som älskar att träna och har gjort en förändring i både kost och träning nu i vår. Sen ställde jag upp i blodomloppet trots att jag tyckte det var så tråkigt och springa. Men efter loppet fick jag mersmak så nu har jag börjat träna inför nästa års tävling. Mitt mål är att få en bättre tid.jag tränar ca 5-6 ggr i veckan och cyklar till jobbet 2 mil tur o retur. Förutom att träna gillar jag och umgås med familj och vänner. Pyssla så som scrap booking och göra halsband och armband och njuta av livet.

Söndag

Publicerad 2014-01-19 13:20:11 i Träning och hälsa,

är det och jag har tvättat snart är det träning som gäller :) I helgen har det varit kompishäng deluxe :) trevligt igår blev det och ha movietime och idag ska det tränas :) Imorgon ska jag hälsa på slältig med familj :) Annars består väl veckan mest av jobb och träning eller jag ska ju och klippa mig på onsdag trevligt :) . Annars vet jag inte riktigt vad som händer . Nä nu ska jag pyssla lite försöka iallfall haha :)

God morgon

Publicerad 2014-01-07 06:42:05 i Träning och hälsa,

Igår blev det shbam riktigt skojigt :). Idag är det dags och jobba lite småslugt stiga upp imorse men får sova ut i helgen igen :). Det är ju ändå bara 4 dagar tills dess hehe . Ikväll blir det troligtvis vattengympa , det var längesen men härligt är det :). Imorgon blir det en extra vilodag än jag tänkt mig men ska träffa en kompis så det blir riktigt trevligt :). Men nu ska jag göra mig redo för att jobba , lär vara trött ikv ;). Ha en bra dag allihopa !

Pilates

Publicerad 2014-01-06 13:28:09 i Träning och hälsa,

Dagen efter total training trodde jag skulle vara lugnt men ack så fel jag hade ;). Värmde upp 15 min på löpbbandet innan pilatesen började , var rätt trött efter passet :). Trots de blir det ett pass shbam i eftermiddag kan ute låta bli och tänkte först gymma lite smått . Hade en tanke om att springa till gymmet men nja inte i detta regnväder så det får bli ett pass på gymmet ist ;). Imorgon så tror jag de blir gym lr ngt roligt pass får väl se. Onsdag : tänkte jag ta en löptur om inte ute så på löpbbandet . Torsdag är jag lite kluven ska ev gå och lämna blod till blodcentralen , då är det ju inget bra träna . Kanske får bli en promenad på rasten :) Fre : vila Lördag : träna och sen kolls upp resa med en kompis :). Söndag ; pilates Nu ska jag bege mig ha de bra

Årets första

Publicerad 2014-01-04 22:36:52 i Träning och hälsa,

pass på gymmet var svettigt men riktigt kul de kommer jag verkligen gå på fler gånger :) På eftermiddagen har jag storhandlat och sen har jag inte gjort ngt vettigt alls resten av dagen , bara slappat i soffan :). Men nu ska jag gå och sova imorgon står städa och tvätta på schemat och sen pilates :) Veckans träning blir blandad kompott lr jag har inte riktigt bestämt mig för vad ännu lr ja början av veckan :) Sön :Pilates Måndag: Shbam kan inte låta bli då det är team som insruktörerna kör ;) Tisdag : Fundera jag på gymmet Onsdag : funderar jag fortfarande på kanske ett löppass ute om vädret är bra Torsdag : Vet jag inte heller Fredag : Blir det vila Nästa helg får jag se vad det blir :) Ha en bra helg

Äntligen

Publicerad 2014-01-01 17:38:36 i Träning och hälsa,

Hemma och jag skulle städa men ska börja med annat pyssel ist hehe ;) .Åh ja de känns helt okej börja jobba imorgon , är lite trött men de är ju bra då kanske jag sommar i tid :). Efter jobbet ska jag shoppa lite och hämta ut paket :)

Årets

Publicerad 2014-01-01 13:50:59 i Träning och hälsa,

Första dag och jag sitter på bussen är hemma om ca en timme . Tjoho så skönt det ska bli. Då blir det förbi affären sen hem och slappa :). Imorgon börjar jag jobba igen , hoppas jag kan somna i tid ikv , blir lätt sovmorgon då jag är ledig ;). Men det är en kort vecka innan det är helg igen . Ha det bra på årets första dag så hörs vi :).

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela