mittnyalivsomlpare.blogg.se

Jag är en person som älskar att träna och har gjort en förändring i både kost och träning nu i vår. Sen ställde jag upp i blodomloppet trots att jag tyckte det var så tråkigt och springa. Men efter loppet fick jag mersmak så nu har jag börjat träna inför nästa års tävling. Mitt mål är att få en bättre tid.jag tränar ca 5-6 ggr i veckan och cyklar till jobbet 2 mil tur o retur. Förutom att träna gillar jag och umgås med familj och vänner. Pyssla så som scrap booking och göra halsband och armband och njuta av livet.

Måndag

Publicerad 2014-05-26 08:29:44 i Träning och hälsa,

Morgon gäsp men snart är det helg igen ;). Imorgon ska jag springa blodomloppet :) åh jag är riktigt sugen på och springa tjejmilen :) åh på onsdag kommer brorsan hit trevligt trevligt :). Nästa onsdag åket jag till Berlin :) nu ska jag ut i regnet och cykla till jobbet :)

Var är han

Publicerad 2014-05-25 18:43:37 i Träning och hälsa,

han som är min prins, han som jag väntat på hela livet, han som ska göra att jag får fjärilar i magen varje gång jag träffar honom, var är han som ska få mitt hjärta att banka ett extra slag, var är han som blir min andra hälft, var är han som är pappa till mina framtida barn, var är han som jag kommer gifta mig med , var är han som jag ska dela resten av livet med, var finns han och när kommer våra vägar korsas , var är min drömprins ? Ja ibland kan man ju fundera om det är som alla som är i ett förhållande säger, det finns någon för alla därute . Jo tack det har jag hört förr och ja jag undrar fortfarande var min prins håller hus för nu har han gömt sig alldeles för länge för mig tycker jag ! Vem vet kanske möter honom då jag ska springa blodomloppet på tisdag , han kanske springer i spåret , önsketänkande :) Men det ska bli kul och springa får väl se hur det går och jag är sugen på springa tjejmilen i höst , tror nästan jag ska göra det , ska höra om mamma har lust hänga med :) Ja idag har jag då varit riktigt lat och ätit för mkt sötsaker men har varit på shbam och det viktigaste av allt jag har röstat i Eu-valet :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela