mittnyalivsomlpare.blogg.se

Jag är en person som älskar att träna och har gjort en förändring i både kost och träning nu i vår. Sen ställde jag upp i blodomloppet trots att jag tyckte det var så tråkigt och springa. Men efter loppet fick jag mersmak så nu har jag börjat träna inför nästa års tävling. Mitt mål är att få en bättre tid.jag tränar ca 5-6 ggr i veckan och cyklar till jobbet 2 mil tur o retur. Förutom att träna gillar jag och umgås med familj och vänner. Pyssla så som scrap booking och göra halsband och armband och njuta av livet.

Fartfylld

Publicerad 2013-08-31 14:59:04 i Träning och hälsa,

fast utan löpning då jag vakna upp och kände mig lite halvers. Men blev en cykel tur till stan och göra lite ärende och insåg nu att jag glömde hämta ut boken jag beställt på biblioteket jaja får göra det till veckan. Blev sen att handla massa grönsaker på marknaden i stan , nästa lördag måste j:ag då vara tidigare så det finns mer och välja på :). Imorgon blir det att städa och kanske en löptur :) Nu ska jag pyssla innan det blir middag med min kompis , trevligt :) Ha en bra lördag eftermiddag allihopa

Ofrivillig

Publicerad 2013-08-27 18:18:30 i Träning och hälsa,

vila för mig alltså. Nä har haft ont i ryggen så idag tog jag tag i saken och gick till en naprapat .Det känns nu underbart , nu gäller det bara för mig att räta på ryggen hela tiden., vilket är svårare än jag trodde. Skulle hålla mig till promenader det närmsta dagarna men jag vill springa och gymma och dansa sbam, men kroppen bestämmer :). När jag hade slängt i en tvätt så tog jag en promenad till posten och skulle hämta ett paket, det visade sig att posten inte hunnit få paketet. Så det får bli en till promenad dit i veckan , jag får helt enkelt ta och pyssla ikväll :). Men till helgen ska jag ut och springa tjoho :), trodde aldrig att jag skulle längta till och fara ut och springa ;). Till helgen ska jag gå på stan och handla närproducerade grönsaker trevligt ,trevligt . Nu ska jag pyssla vi hörs och syns adjöken

Nu ska

Publicerad 2013-08-25 10:19:46 i Träning och hälsa,

jag ut och springa och prova den nya löparklockan det blir spännande :) . Sen ska jag slappa hela dagen lång kanske pyssla lite vi hörs sen :)

Ny löpklocka

Publicerad 2013-08-24 10:53:14 i Träning och hälsa,

Köpte jag igår få se om bilden kommer upp . Förstår inte riktigt hur man gör då man laddar upp bilder men men . Nu ska jag äta lite svenska jag fara och handla och sen slappa en stund . Ikv blir det bio med en kompis vi ska se the Hunt :). Imorgon ska jag ut och springa längtar redan nu :). Nä nu ska jag fixa mat och sen fara . Ha en bra lördag

1a gången

Publicerad 2013-08-22 20:43:20 i Träning och hälsa,

Ikv som jag varit på en friidrottarena och sprungit med min pt, så kul och jag var rätt snabb :). Sen har jag jobbat hela dagen lång , nu ser jag på Sveriges bästa äldreboende , väldigt intressant särskilt då jag jobbat på äldreboende några somrar . Imorgon är det fredag så skönt :) . Nä nu ska jag fortsätta se , sen ska jag sova

svett,svett

Publicerad 2013-08-19 19:25:00 i Träning och hälsa,

inte men lyssnar på Niello "svett". idag har jag fått cykla i spöregn deluxe, regnkläder ;). Efter jobbet blev det en härlig dag med masaage på spa , blir fler gånger. Sen cykla jag hem och åt och nu tvättar jag fullt upp. Sen då jag tvättat klart blir det att kolla Idol :)
Imorgon blir det gymmet , har kommit på att som uppvärmning ska jag springa till gymmet :). Onsdag veckans höjdpunkt shbam !! sen på torsdag ska jag få springa mera så kul. Lördag ska jag gymma. Söndag så är det ju prova på danser på ett ställe i stan. Jag funderade på pröva faktiskt , ska kolla vad det har för pass :). Nä nu kallar tvätten vi hörs

Hemfärd

Publicerad 2013-08-18 16:48:16 i Träning och hälsa,

Ja precis jag sitter på bussen hem nu är det bara 2h kvar innan jag är hemma igen. Har haft en härlig helg hemma . Igår besöktes gymmet :). Sen bara myst på med familjen , precis som idag . När jag kommer hem ska badväskan packas , då jag ska på massage och bad imorgon efter jobbet så skönt :).
Veckans träning
Mån: bad massage
Tis : ketellbells
Ons: shbam
Tors: löpträning med min pt :).
Fre: vila
Lördag: gymmet
Söndag : vila
Sen måste jag nog till helgen fara och storhandla är rätt tomt i skafferiet . Fast har ju fått matlådor av mamma så klarar mig då i veckan :). Nä nu ska jag fortsätta lyssna på friidrottsvm på radio så går kanske tiden fortare tills jag är framme :). Ha en bra söndag allihopa :)

Ja den

Publicerad 2013-08-15 21:02:42 i Träning och hälsa,

Där träningsfria dagen , blev till ett 30 min cykelrace från jobbet då jag trodde det skulle bli regn och åska. Men hann då hem innan det blev regn , blev inte så mkt mer än så ;). Den har jag fixat tortillapizza till morgondagens lunch . Har nu gjort klart ett armband till mamma och ska nu se över packningen jag ska ha med mig hem imorgon :). Sen blir det att sova ska upp tidigt imorgon :).

Ketellbells

Publicerad 2013-08-13 21:38:16 i Träning och hälsa,

blev dagens träning :). Sen har jag fixat mat till imorgon tonfiskpizza väldigt gott,snabbt och enkelt :).Man har tortillabröd och sätter chunky salsa på blandat med majs och tonfisk och river ost på. In i ugn 250 grader 5 min :),Perfekt då man har bråttom. Sen har jag pratat med en kompis var så trevligt :) Efter det har jag slappat och nu ska jag sova. Imorgon blir det shbam som jag längtar ! :)
Ha en bra onsdag imorgon så hörs vi :)

Söndag kväll

Publicerad 2013-08-11 20:15:00 i Träning och hälsa,

ingen träning har det blivit i helgen men shopping av pyssel och mat och bara slapp en helt ledig helg precis vad jag behövde, laddat batterierna. Imorgon blir det träning igen blir en riktig dans vecka men var längesen så nu ska jag passa på då det är bra instruktörer :)
Träning i veckan
Mån : Zumba
Tisdag : Gym
Onsdag: SHBAM, veckans höjdpunkt
Torsdag: blir det nog bara cykla till jobbet kanske en löptur om det inte är allt för sent.
Fredag: Far jag hem till mamma , pappa
Lördag : Kanske blir en löptur också får se.
Söndag : Hemresa med buss
Nu ska jag fortsätta pyssla :)

Jag tror

Publicerad 2013-08-07 20:40:00 i Träning och hälsa,

Jag förstått tjusningen idag med att springa :). Var ute på ett härligt spontant intervallpass idag . Sen fick jag se lite fina gamla bilar med :). Nu kokar jag ägg till morgondagens lunch, det blir ägg och räksallad med potatis mums:). Nu äter jag hallon och kesella, haha det känns som jag bara äter men ska man bygga lite muskler så är det bara äta, tur det är gott . Imorgon ska jag vilodag från träningen , bara cykla till och från jobbet sen på fredag är det äntligen dags för shbam och ska även prova ett nytt gym :). Nä nu ska jag återgå till slappandet :). 

Det var

Publicerad 2013-08-05 20:52:35 i Träning och hälsa,

Inte igår men sommaren kom emellan ;). Men nu är jag tillbaka . Det var en spännande resa att fara till London och sen vara hemma och njuta av solen här med . Men nu är jag tillbaka i jobb och träningsrutinerna . Men jag har faktiskt varit ute och sprungit flera gånger i sommar, senast igår :). Att bli snabbare går saktare än jag trodde, fast jag ska boka in löppass med min pt :). Imorgon cykla till jobbet och efter jobb cykla till gymmet med en kompis :). Sen hem och tvätta lite , ja nu är vardagen igång .
Veckans träning
Mån : vila, då jag sprang igår då jag egentligen skulle vila ;).
Tisdag . Ketellbells pass , jag längtar !
Onsdag : Löptur
Torsdag : vila
Fredag : shbam så kul :)
Lördag : gym
Söndag : vila lr löptur :)
Det var allt gör mig , nu ska jag göra mig redo för att sova :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela