mittnyalivsomlpare.blogg.se

Jag är en person som älskar att träna och har gjort en förändring i både kost och träning nu i vår. Sen ställde jag upp i blodomloppet trots att jag tyckte det var så tråkigt och springa. Men efter loppet fick jag mersmak så nu har jag börjat träna inför nästa års tävling. Mitt mål är att få en bättre tid.jag tränar ca 5-6 ggr i veckan och cyklar till jobbet 2 mil tur o retur. Förutom att träna gillar jag och umgås med familj och vänner. Pyssla så som scrap booking och göra halsband och armband och njuta av livet.

Äntligen

Publicerad 2013-11-18 17:51:43 i Träning och hälsa,

Ska jag gå på gymmet tjoho som jag har längtat :). Det var typ 2 veckor sen eftersom jag var förkyld och så förra veckan. Idag blir det gymmet med min träningskompis :). Imorgon funderade jG faktiskt på zumba lr punch out ska se om jag får med min träningskompis på ngt av det :). Onsdag så blir det föreläsning , det också på gymmet . Sen till helgen blir det att prova på afho och bodyjam har aldrig testat så gäller att passa på :). På söndag blir det nog totaltraining som vanligt :) nu ska jag förbereda mig inför gymmet :).

Stormigt

Publicerad 2013-11-17 13:46:14 i Träning och hälsa,

Värre har det varit här i natt. Såg att några träd fallit och så, lite otäckt. Så har inte blivit så mkt sömn för mig . Men ska iallafall ut på en promenad nu . Sen ska jag vara inne och pyssla. Imorgon hoppas jag att jag kan träna lite , nu var det allt för längesen . Men blir så då man blir förkyld . Nä promenad var det .

Måndag

Publicerad 2013-11-11 17:34:36 i Träning och hälsa,

Och sjuk är jag blev hemma från jobbet , blir det imorgon med . Har faktiskt varit på vårdcentralen men var bara förkyld så det at ju bra det :). På onsdag lär jag ju gå till jobbet , sen vill jag träna nu nu nu nu. Men snart så kan jag väl göra det lr till helgen iallafall :). Åh på fredag får jag finbesök av en kompis från söder :) trevligt , så jag har ngt att se framemot till helgen :). Åh hoppas jag kan träna till helgen med , men hälsan går först :). Nu ska jag fixa ngt att äta sen fortsätta vila :).

Fredag.

Publicerad 2013-11-08 16:18:03 i Träning och hälsa,

Tjoho , ja det är skönt det är fredag så nu ska jag vila upp mig i helgen , har fått ont i bihålorna men det är ju den årstiden . Har iallafall ett häng filmer att roa mig med :). Åhhhh jag vill träna nu, men jag får träna då jag är frisk förhoppningsvis till veckan :). Åh skön vara välbehövligt vila i helgen var längesen jag tog det riktigt lugnt en helg. Åh nästa helg får man fin besök på middag :). Sen helgen efter det är det Aw med jobbet. Där nästkommande helg är det 1a advent mysigt , då ska jag träffa min pt :), sen i den vevan ska jag till frissan och göra mig fräsch inför jul , riktig lyx. Nu ska jag slå på en film och vila :). Ha en trevlig helg

Monday morning

Publicerad 2013-11-04 06:54:58 i Träning och hälsa,

Och jag ska bege mig mot jobbet . Jag har haft en riktigt härlig och lugn helg så jag känner mig utvilad :). Åh igår då kag tränade total training så märkte jag resultat att det går bättre för varje gång ,så nöjd och då har jag endast varit 3 gånger i rad ;). Men nästa pass är redan bokat ;). Veckans träning Mån : indoor walking+mage i gymmet Tis: gym , ketellbells Ons: vila Tors: Grith strenght Fre:Gym Lör: shbam+mage i gym Söndag: total training Nu ska jag bege mig. Ha en bra dag :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela